Global Yoga Fördjupning Retreat

February 23, 2019 @ 8:00 am - March 2, 2019 @ 5:00 pm19800SEK
Loading Events
  • This event has passed.

– TA NESTE STEG SOM YOGALÆRER : GO DEEPER

Att vara en inspirerande yogalärare är lättare om du hittar din egen röst. Det gäller inom allt från pedagogik och assisteringar, till filosofi och klasskonstruktion. Inom Global Yoga tycker vi att de bästa yogaklasserna är de med en stark intention (fysisk eller mental), smart och säker sequencing och en yogalärare som undervisar på ett sätt som är autentiskt och trovärdigt.

Under Global Yoga Fördjupning jobbar vi med nya klasser, meditation, föreläsningar och hemläxor anpassade för att DU ska ta ytterligare ett steg på din resa som Global Yoga river guide. Målet är att du ska få större självförtroende och hitta din egen röst som yogalärare. En härlig bonus är att du får samtala, umgås med och lära känna andra Global Yogis och ta del av deras erferenheter 🙂

Vad innehåller denna veckan?
Under veckan med Global Yoga Fördjupning får du utveckla din autentiska röst som yogalärare och att hitta ditt eget uttryck som river guide. Du får mer kunskap inom österländsk anatomi, filosofi och mytologi, prova på olika meditationstekniker och prata om vad det innebär att arbeta som yogalärare. Vi tittar också ingående på teknik och biomekanik i både grundläggande och mer avancerade asanas – och framför allt hur man flätar dem samman till bra yogaklasser (klasskonstruktion) och sköna flöden (sequencing). Vi vill inspirera dig att hitta vad just du har att ge inom yogans värld.

Vem kan delta ?
Du som gått Global Yogas grundutbildning är välkommen att gå Global Yoga Fördjupning 50h som en del i din 200h-certifiering, eller för att fortsätta utvecklas som river guide. Den är utformad för att vara som ”del 3” efter dina två första helger på grundutbildningen, som ett naturligt steg på din resa som yogalärare. Vi välkomnar även deltagare som har 200h certifierad yogautbildning med vinyasa inslag.

Praktisk info
Datum: 23 februari – 2 mars 2019
Plats: Sandhi House, Ericeira, Portugal
Pris: 19 800 SEK ex moms
Detta ingår:
Boende i dubbelrum på Sandhi House
Halvpension: frukost varje dag samt 4 middagar (tre rätters)
Global Yoga film + manual
Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema
Ingår ej:
Kurslitteratur
Flyg
Transfer till/från retreatet
Lärare: Eva Christensen
Arrangör: Global Yoga
Eva berättar om veckan
Gjennom uken kommer vi att praktisera yoga 2 gånger daglig varvat med teori och pedagogiska övningar. Du vil gjennom uken få rikelig tid til å nyte av Portugals vakre strender, prova surfing og stand up paddling om du ønsker,og vil også få tilbud om underbara massasjer och hudpleiebehandlinger til spesialpris.

Details

Start:
February 23, 2019 @ 8:00 am
End:
March 2, 2019 @ 5:00 pm
Cost:
19800SEK

Organisers

Sandhihouse
Global Yoga

Venue

Sandhihouse
Where to find us

Largo de Santa Marta Ericeira 14b,
2655-357 Ericeira

How to contact us

+351 261 86 60 33
contact@sandhihouse.com

How to follow us
Our partners
Where to find us

Largo de Santa Marta Ericeira 14b,
2655-357 Ericeira

How to contact us

+351 261 86 60 33
contact@sandhihouse.com

Informations