GY Fördjupning Portugal

December 2 @ 10:00 am - December 9 @ 7:00 pm
Loading Events

Under helgen med Global Yoga Fördjupning får du utveckla din autentiska röst som yogalärare och att hitta ditt eget uttryck som river guide. Du får mer kunskap inom österländsk anatomi, filosofi och mytologi, prova på olika meditationstekniker och prata om vad det innebär att arbeta som yogalärare. Vi tittar också ingående på teknik och biomekanik i både grundläggande och mer avancerade asanas – och framför allt hur man flätar dem samman till bra yogaklasser (klasskonstruktion) och sköna flöden (sequencing). Vi vill inspirera dig att hitta vad just du har att ge inom yogans värld.

Vem kan delta: Du som gått Global Yogas grundutbildning är välkommen att gå Global Yoga Fördjupning 50h som en del i din 200h-certifiering, eller för att fortsätta utvecklas som river guide. Den är utformad för att vara som ”del 3” efter dina två första helger på grundutbildningen, som ett naturligt steg på din resa som yogalärare. Vi välkomnar även deltagare som har 200h certifierad yogautbildning med vinyasa inslag. Veckans upplägg: Under veckan kommer vi praktisera yoga 2 gånger om dagen varvat med teori och pedagogiska moment. Du vil gjennom uken få rikelig tid til å nyte av Portugals vakre strender, prøve surfing og stand up paddling om du ønsker,og vil også få tilbud om fantastiske massasjer og hudpleiebehandlinger til spesialpris.

Detta ingår: Boende i dubbelrum på Sandhi House, halvpension: Frukost varje dag, samt 4 middagar (tre rätters).
Global Yoga Fördjupning 50h WS, GY film + manual

Ingår ej: Kurslitteratur, flyg samt transfer till/från retreatet

Pris: 19 800 sek
Lärare: Eva Christensen

Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema. För mer frågor gällande retreatet, vilka resor du ska boka maila Eva på eva.globalyogabergen@gmail.com

Notera att detta event inte visar deltagarlista och vill du gå behöver du anmäla dig på globalyoga.se för att säkra din plats. Det räcker inte att anmäla sig till detta event.

Details

Start:
December 2 @ 10:00 am
End:
December 9 @ 7:00 pm
Website:
www.globalyoga.se

Organisers

Eva Christensen
Global Yoga

Venue

Sandhihouse
Where to find us

Largo de Santa Marta Ericeira 14b,
2655-357 Ericeira

How to contact us

+351 261 86 60 33
contact@sandhihouse.com

How to follow us
Our partners
Where to find us

Largo de Santa Marta Ericeira 14b,
2655-357 Ericeira

How to contact us

+351 261 86 60 33
contact@sandhihouse.com

Informations